Mrożona Pizza Choco-Miętowa
Przepis mrożona pizza Choco-Minty może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 3 godziny i 15 minut. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Ten przepis służy 15. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz masło, chłodną bitą polewę, pudding instant o smaku waniliowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miętowe Limonkowe Mrożone Mojito, Choco-Cherry - Nut Cookie Pizza, oraz Mrożone masło orzechowe Cup deser Pizza (Treatzza Pizza) + wideo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj okruchy ciastek i masło; mocno naciśnij na dno 12-calowej patelni do pizzy.
Wlać mleko do dużej miski.
Dodać mieszanki budyniowe. Ubić trzepaczką do drutu 2 minuty lub do dobrze wymieszanego. Wymieszać z ekstraktem mięty. Delikatnie wymieszać w połowie ubitej polewy.
Rozprowadzić masę budyniową równomiernie na skórce z ciastek. Przykryć pozostałą bitą polewą; skropić polewą krówkową.
Zamrozić 3 godziny lub do twardości.
Pokroić w 12 plastrów. Resztki deseru przechowuj w zamrażarce.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto