Mrożona Kawa Ciasto Migdałowe
Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 9g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka migdałów, masło, Creme-filled czekoladowe ciasteczka kanapkowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Mroźny Placek Kawowy, Mrożony Deser Migdałowy, oraz Easy Carob Migdałowa Zamrażarka Krówka + Frosty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać zmiażdżone ciasteczka i masło, aż dobrze wymieszane. Naciśnij na dole i do góry strony nieoczyszczonej płyty pie, 9x1 1/4 cala. Zamrozić około 15 minut lub do twardości.
Dokładnie rozprowadzić lody równomiernie w skorupie.
Posypać migdałami. Zamrozić około 3 godzin lub do twardości.
Wyjąć ciasto z zamrażarki około 10 minut przed podaniem.
Podawać z gorącym sosem krówkowym. Przechowywać w zamrażarce.