Mrożona Herbata Po Tajsku

Mrożona Herbata Po Tajsku
Thai-Style Iced Tean jest bezglutenowe i wegetariańskie napój. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz torebki herbaty, fasolę wanilii, strąki anyżu gwiazdkowego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tajska Mrożona Herbata, Long Island Iced Tea, oraz Tajska Mrożona Herbata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 10 gwiazdkowych strąków anyżu, 3 łyżki cukru i 1 szklankę wodyw małym rondlu. Zeskrobać nasiona z 1 wanilii; dodaćbean. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Anyż GwiaździstyAnyż Gwiaździsty
NasionaNasiona
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przenieś do dużego dzbana.
3
Dodaj 15 czarnych torebek herbaty i 7 filiżanek zimnej wody. Przykryć; schłodzić co najmniej 4 godziny. Przecedzić do innego dużego dzbana. Wymieszać w 1/2 szklanki ciężkiej śmietany i 1/2 szklanki słodzonego mleka, aż do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarna Torebka Na HerbatęCzarna Torebka Na Herbatę
Krem CiężkiKrem Ciężki
WodaWoda
MlekoMleko
4
Podawać na lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn