Mr. Bill ' s New Mexico Buffalo Chili
Przepis Mr. Bill ' s New Mexico Buffalo Chili może zaspokoić Amerykański głód w około 11 godzin i 35 minut. Ten przepis służy 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 592 kalorie, 51g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, mięso gulasz wieprzowy, pieprz cayenne, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest idealny do Super Bowl. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Buffalo Bill ' s Chili, Chilli Billa " i RDW, oraz New Mexico Green Chili Gulasz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić razem kakao w proszku, Meksykańskie oregano, bazylia, majeranek, kminek, gorące chili w proszku, czosnek w proszku, sól hickory, czarny pieprz i pieprz cayenne.
Połączyć mieszankę przypraw z mięsem bawolym, chorizo, i wieprzowina; przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Rozgrzać ciężką patelnię na średnim ogniu, i smażyć boczek, aż chrupiące.
Boczek wyjąć łyżką szczelinową do dużego, ciężkiego garnka. W tej samej patelni, gotować i mieszać cebulę, papryka habanero, papryka jalapeno, czosnek, i New Mexico chile proszek w tłuszczu boczku, aż cebula są przezroczyste; dodać mieszaninę cebuli do garnka.
Na tej samej patelni, smażyć przyprawione mięso w małych partiach, aż dobrze rumiane, dodając smalec w razie potrzeby; usunąć mięso do garnka. Wymieszać pokrojone w kostkę pomidory z Zielonym chiles, salsa, pasta pomidorowa, SOS picante, pokrojone w kostkę zielone chiles, i ciemne piwo do garnka. Gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie łatwo Przekłute widelcem, 2 do 3 godzin. Jeśli chili wydaje się zbyt suche, dodaj ciemne piwo w razie potrzeby.