Mozzarella Marynowana
Marynowany Mozzarellan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis służy 2. Jeśli masz płatki pieprzu, liście rozmarynu, liście oregano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Mozzarella Marynowana, Mozzarella Marynowana, oraz Mozzarella Marynowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mielone zioła i umieścić je w małej misce lub słoiku.
Dodać płatki czerwonej papryki i oliwę z oliwek. Pozostawić marynatę do siedzenia co najmniej 20 minut i do 8 godzin w temperaturze pokojowej.Około 30 minut do 1 godziny przed planujesz podać to, smak marynaty i dostosować przyprawy za pomocą soli i pieprzu.
Mozzarella pokroić w ¼â € thick grube plastry. Ułóż je na półmisku tak, aby lekko nachodziły na siebie, ale wiele ich płaskich powierzchni jest narażonych na zaakceptowanie marynaty.
Skropić marynatę na plastry sera i odstawić około 30 minut do 1 godziny przed podaniem.