Mozzarella, Malina i brązowy cukier Panini
Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Jeśli 80 centów za porcję spada w budżecie, Mozzarella, Malina i brązowy cukier Panini może być wielki Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać chleb, brązowy cukier, ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Brązowy Cukier Malinowy Dżem Kruszonka Batony, Babeczka z brązowym cukrem Rolling Stones z nadzieniem kokosowym, polewą z rumu i kruchym brązowym cukrem, oraz Brązowy cukier Funt ciasta z brązowym cukrem twarożek lukier.
Instrukcje
Rozgrzej prasę panini lub patelnię grillową.
Używając szczotki do ciast, pędzel olej po obu stronach chleba.
Dżem rozprowadzić równomiernie po 1 stronie każdej kromki chleba; posypać rozmarynem.
Mozzarellę pokroić na 8 plastrów; na każdej z 4 kromek chleba umieścić 2 plastry sera.
Posypać szczyptą soli na ser, w razie potrzeby; top z pozostałych 4 kromki chleba, dżem stronie w dół.
Wierzch posypać brązowym cukrem.
Grilluj panini w prasie panini, aż ser się roztopi i chleb będzie złoty i chrupiący (około 3 minut). Jeśli nie masz Prasy panini lub grilla wewnętrznego, użyj prążkowanej patelni grillowej: włóż kanapki na patelnię (w razie potrzeby partiami); umieść ciężar, taki jak cegła owinięta folią aluminiową lub ciężka Patelnia żeliwna, na górze, aby je docisnąć. Brązową pierwszą stronę (około 2-3 minut), Odwróć kanapkę, wymień wagę i brązową drugą stronę (około 2-3 minut), aby zakończyć topienie sera.
Panini pokroić na pół; podawać.