Mozzarella i Prosciutto z Pesto
Mozzarellan i Prosciutto Bites z Pesto jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap danie główne. Na 5,57 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 853 kalorie, 46g białka, oraz 62 g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz aioli, suszone pomidory, prosciutto i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać salami można śledzić to danie główne z Czekoladowy Deser Salami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki z mozzarellą, Prosciutto, Pesto i śliwkowymi pomidorami, Grillowany stek nadziewany z pesto, mozzarellą i Prosciutto, oraz Mozzarella & Prosciutto w Carrozza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fab it up: owinąć mozzarellę paskami prosciutto; włócznia z wykałaczką wraz z 1/2 suszonego na słońcu pomidora plus 1 liść bazylii.
Podawać z pesto do zanurzenia.
Fab it up: ułóż salami na półmisku i pokrój warzywa na szaszłyki. Zmielić trochę czarnego pieprzu nad aioli; służyć z krewetkami.