Mostek wołowy w sosie

Mostek wołowy w sosie
Przepis wołowina mostek w sosie może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 229 kalorii, 24g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Mieszanka wody, olej canolan, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Mostek wołowy z sosem żurawinowym, Mostek Z Sosem, oraz Mostek z sosem żurawinowym.

Instrukcje

1
W holenderskim piecu, brązowy mostek w oleju po obu stronach na średnim ogniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Połączyć gorącą wodę i zupę wymieszać; wlać na mostek. Przykryć i piec w temperaturze 325° przez 2 do 2-1 / 2 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Zupy MakaronowejMieszanka Zupy Makaronowej
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Wyjąć mostek na talerz do serwowania.
4
Odstawić na 10-15 minut. W międzyczasie połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka; stopniowo mieszaj do soków na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Mięso cienko pokroić na ziarno; podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Mostek wołowy świetnie komponuje się z Shirazem, Tempranillo i Zinfandelem. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lagier Meredith Syrah. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 43 dolarów.
Lagier Meredith Syrah
Lagier Meredith Syrah
Nasza Syrah została opisana jako mająca jedną stopę w północnym Rodanie i jedną stopę w północnej Kalifornii. Smak przypomina północny Rodan z przyprawami i białym pieprzem i fioletowymi aromatami, ale ma więcej ekstraktu i ciała. W wielu winach czerwonych Duży kolor zwykle oznacza dużą taninę, ale (z powodów, których nigdy nie zrozumiemy) nasze wino nie jest surowo garbnikowe, więc dobrze pije, gdy jest Młode.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn