Mostek wołowy "bollito" z konserwą z pomidorów wiśniowych

Mostek wołowy
Mostek wołowy "bollito" z pomidorami Cherry Conservan to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 488 kalorii. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Jeśli masz tymianek, mostek wołowy, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 51 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Konserwa wieprzowa z zielonym pomidorem Agrodolce, Bollito Misto, oraz Bollito Misto.

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Możesz spróbować Tournon Mathilda Shiraz. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 16 dolarów za butelkę.
Tournon Mathilda Shiraz
Tournon Mathilda Shiraz
Genialny, ciemny rubinowy kolor. Nos: głęboki z czarnymi owocami i aromatami pieprzu.Giętkie i chciwe podniebienie z jedwabistymi i eleganckimi taninami. Porady sommeliera: szynka, boczek, duszona wołowina.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 51 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia47
Magazyn