Mostek Wołowy My Way

Mostek Wołowy My Way
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Mostek wołowy mój sposób może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 61g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $3.98 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jest to dość drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, mostek wołowy, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 82%. Podobne przepisy to Mostek Wołowy Rub # 1, Mostek wołowy BBQ, oraz Mostek wołowy BBQ.

Instrukcje

1
Przyprawić mostek wołowy solą i pieprzem i umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia lub dużej zamykanej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Mostek WołowyMostek Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Połącz Merlot i ocet balsamiczny; wlej do steku. Zamknąć lub przykryć i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
MerlotMerlot
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
3
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Ułóż krążki cebuli na dnie patelni. Doprawić czosnkiem, tymiankiem i rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Zalać marynatą na dno patelni wraz z bulionem wołowym i duszonymi pomidorami, a pieczeń ułożyć na wierzchu cebuli tak, aby uformowały pieczenie. Przykryj szczelnie pokrywką lub folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory DuszonePomidory Duszone
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Piec 3 godziny w nagrzanym piekarniku, następnie obrać folię aluminiową i dodać na patelnię marchew i seler. Przykryj ponownie i kontynuuj pieczenie przez 1 do 2 godzin lub do momentu, gdy mostek można rozłożyć widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Gilgal Syrah (OK Kosher) z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Gilgal Syrah (OK Kosher)
Gilgal Syrah (OK Kosher)
Aromaty dojrzałych owoców wiśni i śliwek o złożonych smakach dymu, ziemi, anyżu i przypraw. To wino o średniej zawartości jest aromatyczne i aromatyczne. To wino jest koszerne na Paschę
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia72
Magazyn