Mostek Richarda Blaisa z kolendrą, czarnym pieprzem i brązowym cukrem

Mostek Richarda Blaisa z kolendrą, czarnym pieprzem i brązowym cukrem
Mostek Richarda Blaisa z kolendrą, czarnym pieprzem i brązowym cukrem jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 554 kalorie, 48g białka, oraz 27 g tłuszczu. 110 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jeśli masz pod patelnią, sól koszerna, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Richard Blais jako Aioli, Vinaigrette 'everything Bagel' Richarda Blaisa, oraz Sałatka z wędzonym Cezarem Richarda Blaisa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opłukać mostek pod zimną wodą i osuszyć ręcznikami papierowymi. Doprawić kolendrą, solą, czarnym pieprzem, papryką i pieprzem cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu, aż do samego palenia. Przesmaż mostek, obracając się od czasu do czasu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Wyjąć na talerz do ostygnięcia, przykryty, około 20 minut.
4
Tymczasem ułóż 2 długie nakładające się arkusze folii aluminiowej, które są wystarczająco duże, aby otoczyć mostek na powierzchni roboczej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Rozgrzej piekarnik do 149°. w małej misce, wymieszać brązowy cukier i musztardę, aby pasta. Pocierać mostek z pastą i umieścić na szczycie arkuszy folii, upewniając się, aby uzyskać każdy ostatni kawałek pasty. Ciasno owinąć mostek w folię, aby pasta musztardowa nie mogła uciec.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Umieść mostek na stojaku do pieczenia ustawionym na patelni i gotuj przez 10 godzin. Nóż do parowania powinien z łatwością przebić mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Lekko ostudzić.
8
Rozpakuj mostek, pokrój i podawaj z puree ziemniaczanym. Resztki mostka można szczelnie owinąć w folię i przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn