Mostek Richarda Blaisa z kolendrą, czarnym pieprzem i brązowym cukrem

Mostek Richarda Blaisa z kolendrą, czarnym pieprzem i brązowym cukrem jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 554 kalorie, 48g białka, oraz 27 g tłuszczu. 110 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jeśli masz pod patelnią, sól koszerna, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Richard Blais jako Aioli, Vinaigrette 'everything Bagel' Richarda Blaisa, oraz Sałatka z wędzonym Cezarem Richarda Blaisa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opłukać mostek pod zimną wodą i osuszyć ręcznikami papierowymi. Doprawić kolendrą, solą, czarnym pieprzem, papryką i pieprzem cayenne.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu, aż do samego palenia. Przesmaż mostek, obracając się od czasu do czasu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Wyjąć na talerz do ostygnięcia, przykryty, około 20 minut.
Tymczasem ułóż 2 długie nakładające się arkusze folii aluminiowej, które są wystarczająco duże, aby otoczyć mostek na powierzchni roboczej.
Rozgrzej piekarnik do 149°. w małej misce, wymieszać brązowy cukier i musztardę, aby pasta. Pocierać mostek z pastą i umieścić na szczycie arkuszy folii, upewniając się, aby uzyskać każdy ostatni kawałek pasty. Ciasno owinąć mostek w folię, aby pasta musztardowa nie mogła uciec.
Umieść mostek na stojaku do pieczenia ustawionym na patelni i gotuj przez 10 godzin. Nóż do parowania powinien z łatwością przebić mięso.
Rozpakuj mostek, pokrój i podawaj z puree ziemniaczanym. Resztki mostka można szczelnie owinąć w folię i przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.