Mostaccioli ze szpinakiem i fetą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 307 kalorii, 12g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, sól, makaron penne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Mostaccioli ze szpinakiem i fetą, Mostaccioli Z Kurczakiem I Szpinakiem, oraz Burgery ze szpinakiem i fetą z kurczakiem (aka Spanakopita Burgers) z grillowanym Halloumi, pieczoną czerwoną papryką i sosem szpinakowo-Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
2
Odcedzić i odstawić.
3
Rozgrzać olej w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Dodać pomidory, szpinak, i czosnek; gotować i mieszać 2 protokół, lub aż szpinak zwiędnie i mieszaninę jest dokładnie ogrzany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Szpinak
Czosnek
5
Dodać makaron i ser; gotować 1 minutę. Doprawić do smaku solą i pieprzem.