Apricot Fruitcake to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka kandyzowanego ananasa, kandyzowanych wiśni, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Morelowy Placek Owocowy, Ciasto owocowe morelowo-migdałowe, oraz Ciasto owocowe z lukrem morelowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C). Nasmaruj dwie 9-calowe patelnie rurowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W rondlu na średnim ogniu gotować morele w wodzie, aż będą papkowate. Naciśnij je przez sito i pozostaw do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Morela
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Sito
3
Oddzielić jajka. Beat żółtka aż cytryny kolorowe. Następnie ubić białka aż do uzyskania sztywnych szczytów. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
żółtko Jaja
Jajko
4
Masło lub margarynę zmiksować z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Krem
Cukier
5
Dodać utarte żółtka i morele i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Morela
6
Połącz rodzynki, kandyzowane wiśnie, kandyzowany ananas i mieszane suszone owoce w misce pokrytej jedną szklanką mąki.