Morelowo-malinowy Paweł z pokrojonymi migdałami

Morelowo-malinowy Paweł z pokrojonymi migdałami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj morelowo-malinowe Pavlovas z pokrojonymi migdałami. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,73 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 499 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Mieszanka ekstraktu z migdałów, malin, śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pieczone Brie z miodem i pokrojonymi migdałami, Muffinka z serem jagodowym z pokrojonymi migdałami, oraz Marchew & seler ryż z plasterkami migdałów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia duża obramowana blacha do pieczenia z pergaminem. Używając miksera elektrycznego, ubijaj białka w dużej misce, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru; ubijać, aż będzie gęsta i mieszanina będzie przypominać krem z prawoślazu, około 5 minut. Ubić w skrobi kukurydzianej i ekstrakcie z migdałów. Wrzucić bezę na przygotowany arkusz w 6 kopcach, w odstępie od siebie. Używając łyżki, zrób Wcięcie w środku każdego z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z PiankiKrem Z Pianki
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Białka JajBiałka Jaj
Kopce BarKopce Bar
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
2
Posypać migdałami bezy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
3
Umieścić w piekarniku; natychmiast obniżyć temperaturę do 121°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Piec, aż bezy będą suche na zewnątrz, ale centra są nadal miękkie, około 45 minut. Schłodzić na prześcieradle na półce 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Tymczasem, morele wymieszać i 3/4 szklanki cukru w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż cukier rozpuszcza się i morele są miękkie, o 5 protokół. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przenieść do miski; schłodzić do ostygnięcia. Wymieszać z malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Za pomocą miksera elektrycznego, ubij śmietanę z pozostałą 1 łyżką cukru w średniej misce, aż uformują się szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Umieść bezy na talerzach. Łyżka bitej śmietany do środka każdego. Top z mieszanki moreli i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
MorelaMorela
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn