Morelowe bułeczki migdałowe

Morelowe bułeczki migdałowe
Przepis na bułeczki morelowo-migdałowe jest gotowy w około 50 minut i jest zdecydowanie spektakularną wegetariańską opcją lakto ovo dla miłośników europejskiej kuchni. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 4 g białka i 3 g tłuszczu. Za 40 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12 osobom. Świetnie sprawdza się jako niedrogie śniadanie. Ten przepis przygotowało 30 osób i zrobi go ponownie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i kup ekstrakt migdałowy, masło, cukier i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 24%. Wynik ten jest raczej zły. Podobne przepisy to Pomarańczowe bułeczki morelowe z masłem migdałowym, Słynne bułeczki migdałowo-morelowe Zaarbucks i Spowiedź Przyjdę po jedzenie… Morelowe bułeczki migdałowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Spryskaj duży arkusz ciasteczek nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połącz mąkę i cukier w dużej misce; Dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Pokrój 1/2 szklanki masła za pomocą blendera lub widelca, aż mieszanina będzie przypominać grube okruszki. Wymieszać z morelami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Ubij jajko w 1 szklance miarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
5
Dodaj taką ilość maślanki do jajka, aby uzyskać 1 filiżankę. Wymieszać z ekstraktem migdałowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Dodaj mieszaninę maślanki do mieszanki mąki; delikatnie mieszaj, aż powstanie miękkie ciasto. Na przygotowaną blaszkę nakładać ciasto w ilości 1/4 szklanki w odstępach około 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Piec 20 do 25 minut lub do momentu jasnozłotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Posmaruj scones 2 łyżkami roztopionego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
9
Podawać na ciepło lub na zimno.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Do Scone doskonale nadają się śmietankowe sherry, porto i Moscato d'Asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 80 dolarów za butelkę.
Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru
Delikatny mus z delikatnych bąbelków elegancko towarzyszy połyskom złotego koloru. Cuvée, które zaskoczy Cię czystą intensywnością aromatów suszonych owoców, migdałów i świeżych orzechów laskowych zmieszanych z aromatami owoców o białym miąższu. Kremowe uczucie bąbelka kojarzone z aromatami maślanej brioszki i aromatami mineralnymi. Trwały finisz ze świeżą i elegancką słodyczą. Ta wspaniała butelka będzie idealnym mariażem z kawiorem czy wybornymi ostrygami, ale także z grillowanymi rybami i owocami morza.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn