Mont Blanc Ice Cream Bombe

Mont Blanc Ice Cream Bombe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj lody Mont Blanc Bombe. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 576 kalorii. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz posypkę czekoladową, śmietanę, lody pistacjowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Plac lodowy Mont Blanc, Mont Blanc (ciasto z kremem kasztanowym), oraz Ice Cream Bombe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pozostawić wszystkie lody w temperaturze pokojowej przez około 15 minut lub aż będą wystarczająco miękkie, aby się rozprzestrzeniły. Tymczasem linia 3-quart metalowa miska z folii, umożliwiając dodatkowe wrap powiesić na zewnątrz miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Łyżka lodów truskawkowych do dna miski. Ułóż ciasteczka na wierzchu w jednej warstwie; naciśnij je, aby skompresować lodami w równej warstwie. Łyżka w lodach pistacjowych, wygładzając wierzch równomiernie łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Litry Lodów Truskawkowych, Zmiękczonych2 Litry Lodów Truskawkowych, Zmiękczonych
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Posypać posiekanymi ciasteczkami. Łyżka lodów kawowych na ciastkach. Zawiń zwisający plastik na lody i ponownie Kompresuj. Zamrozić do twardości, co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
4
Aby rozpuścić, odstawić miskę w temperaturze pokojowej na 15 minut. Owiń ręcznik nasączony gorącą wodą wokół miski. Rozpakuj górną część bombe, Odwróć miskę na okrągły talerz i pociągnij za plastik, aż bomba zostanie zwolniona. (Jeśli to konieczne, resoak ręcznik w gorącej wodzie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wyjąć i wyrzucić plastikową folię i zwrócić bombe do zamrażarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
6
W dużej misce ubij białka mikserem elektrycznym ze średnią prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo posypać cukrem, mieszając z małą prędkością. Po dodaniu całego cukru, beat z dużą prędkością do sztywności. Śmietanę ubić w osobnej misce, aż będzie sztywna, ale nie wyschnie. Złożyć śmietanę do mieszaniny białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Na wierzch bombe rozprowadzić mieszankę kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
8
Dekoruj posypką czekoladową. Aby służyć, pokroić dużym, ostrym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka CzekoladowaPosypka Czekoladowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn