Mom ' s Meat Loaf

Mom ' s Meat Loaf
Przepis na bochenek mięsny mamy można zrobić w około 1 godzinę i 15 minut. Ten przepis daje 8 porcji z 291 kalorii, 20g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Za 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mleka, przetartej szałwii, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, Mom ' s Meat Loaf, oraz Najlepszy Meat Loaf mamy.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodaj mleko, sól, cebulę, sól, szałwię i pieprz. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Uformuj 8 cali. x 4-w. owal w nie natłuszczonej płytkiej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Połącz pozostałe składniki; rozłóż 3/4 szklanki na bochenku mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Piec w 350° przez 60-65 minut lub do momentu, gdy przestanie być różowy, a termometr do mięsa wskazuje 160°; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.
6
Podawać z pozostałym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Zinfandel

Cabernet Sauvignon i Zinfandel to świetny wybór na pieczeń. Pieczeń będzie działać z wieloma czerwonymi winami. Polecamy coś odważnego i owocowego, jak Cabernet Sauvignon lub Zinfandel. Możesz spróbować Long Meadow Ranch Cabernet Sauvignon. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 55 dolarów za butelkę.
Long Meadow Ranch Cabernet Sauvignon
Long Meadow Ranch Cabernet Sauvignon
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn