Mom ' s Meat Loaf
Przepis na bochenek mięsny mamy można zrobić w około 1 godzinę i 15 minut. Ten przepis daje 8 porcji z 291 kalorii, 20g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Za 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mleka, przetartej szałwii, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Najlepszy Meat Loaf mojej mamy, Mom ' s Meat Loaf, oraz Najlepszy Meat Loaf mamy.
Instrukcje
W dużej misce ubij jajka.
Dodaj mleko, sól, cebulę, sól, szałwię i pieprz. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Uformuj 8 cali. x 4-w. owal w nie natłuszczonej płytkiej blasze do pieczenia.
Połącz pozostałe składniki; rozłóż 3/4 szklanki na bochenku mięsa.
Piec w 350° przez 60-65 minut lub do momentu, gdy przestanie być różowy, a termometr do mięsa wskazuje 160°; odcedzić.
Odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.
Podawać z pozostałym sosem.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Zinfandel
Cabernet Sauvignon i Zinfandel to świetny wybór na pieczeń. Pieczeń będzie działać z wieloma czerwonymi winami. Polecamy coś odważnego i owocowego, jak Cabernet Sauvignon lub Zinfandel. Możesz spróbować Long Meadow Ranch Cabernet Sauvignon. Recenzentom podoba się to z oceną 4,7 na 5 gwiazdek i ceną około 55 dolarów za butelkę.
![Long Meadow Ranch Cabernet Sauvignon]()
Long Meadow Ranch Cabernet Sauvignon