Mojito Tilapia Taco Bites to bezmleczne przepis z 2 porcjami. To danie główne ma 1339 kalorii, 109G białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Na 12,76 zł / porcja, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz filety z tilapii, dodaj łyżki mieszanki tilapii do chipsów tortilla. dekoruj, sól i pieprz, i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Pudding Z Mleka Kokosowego jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Coconut Mojito Energy Bites (wegańskie i Paleo), Fish Taco Bites, oraz Shrimp Taco Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
30 minut przed gotowaniem tilapii, tortille pokroić w trójkąty, skropić oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem i położyć na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Tilapia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Piec w temperaturze 375 przez 15-20 minut, uważnie obserwując i przerzucając w połowie.Tilapię można piec (400 stopni przez około 15-18 minut, w zależności od grubości filetów) lub smażyć na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tilapia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu i spryskaj oliwą z oliwek. Tilapię gotować przez około 3-4 minuty na stronę.Gdy ryba jest ugotowana, płatki widelcem i wymieszać z posiekaną szalotką, posiekanym awokado, pozostałą skórką z limonki, kolendrą i/lub miętą. Uwielbiam połączenie lub kolendry i mięty, ale sugerowałbym wypróbowanie go przed zrobieniem całej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Tilapia
6
Udekoruj kwaśną śmietaną lub greckim jogurtem i salsą verde.No strach. Wrócę jutro, aby przyczynić się do twojego wakacyjnego przyrostu masy ciała. To sezon!posted in przepisy kulinarne, Seafood88 comments
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt Grecki
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.