Moje Ulubione Ciasto

Moje Ulubione Ciasto
Moje ulubione ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 668 kalorii, 8G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 67 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka masła, soli, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zrzuć ciasto: łatwy Potluck ulubiony z mieszanką ciast i mrożonymi jagodami, Ulubione ciasto Maui, oraz Ulubione Ciasto Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podzielić ciasto między przygotowane Patelnie i wygładzić blaty.
2
Piec przez 35 do 40 minut, obracając się w połowie czasu pieczenia, aż wykałaczka włożona do środka każdego ciasta wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
3
Przenieś ciasta do stojaka z drutu i pozostaw do ostygnięcia na 20 minut. Odwróć ciasta na stojaku, Usuń Patelnie i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.Zrobić Solony Karmel
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
4
W małym rondelku, połączyć śmietanę i fleur de sel. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na bardzo małym ogniu, aż sól się rozpuści.Tymczasem, utrzymując blisko na mieszaninie śmietany, więc nie pali się, w średnim rondlu połączyć 1/4 szklanki wody, cukier, i syrop kukurydziany, mieszając je razem ostrożnie, więc nie splash boki patelni. Gotować na dużym ogniu, aż natychmiastowy odczyt termometru 177°, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
KremKrem
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 1 minutę.
6
Dodać śmietanę do mieszaniny cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
7
Ubij śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Niech karmel ostygnie do temperatury pokojowej, a następnie przenieść do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do złożenia ciasto.Zrobić lukier z ubitym karmelem
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KarmelKarmel
9
Umieść czekoladę w dużej żaroodpornej misce i ustaw aside.In mały rondel, doprowadzić krem na wolnym ogniu na bardzo małym ogniu.Tymczasem, utrzymując blisko na mieszaninie śmietany, więc nie pali się, w średnim rondlu połączyć 1/4 szklanki wody, cukier, i syrop kukurydziany, mieszając je razem ostrożnie, więc nie splash boki patelni. Gotować na dużym ogniu, aż natychmiastowy odczyt termometru 177°, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
CzekoladaCzekolada
KremKrem
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
PatelniaPatelnia
10
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 1 minutę.
11
Dodać śmietanę do Karmelu i wymieszać, aby połączyć. Mieszaj powoli przez 2 minuty, a następnie polej czekoladą karmel.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KarmelKarmel
KremKrem
12
Niech Karmel i czekolada siedzieć przez 1 minut, a następnie, zaczynając od środka miski, i pracy drogę do krawędzi, powoli mieszać czekolady i karmelu mieszaninę w kółko, aż czekolada jest całkowicie stopiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KarmelKarmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
13
Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia, a następnie przenieść ją do miski miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
14
Wymieszaj na małej prędkości, aż miska będzie chłodna w dotyku. Zwiększyć prędkość do średnio-wysokiej i stopniowo dodawać masło, ubijając aż do całkowitego włączenia. Zeskrobać miskę i ubijać z dużą prędkością, aż mieszanina będzie puszysta.Złóż ciasto
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
15
Jedną warstwę ciasta ułożyć na półmisku.
16
Rozprowadzić 1/4 szklanki karmelu na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
17
Niech karmel namoczyć do ciasta, a następnie rozprowadzić 3/4 szklanki lukier ganache na Karmelu.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KarmelKarmel
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
18
Posypać lukrem 1 łyżeczkę fleur de sel, a następnie wyłożyć drugą warstwę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
LukierLukier
19
Posmarować karmelem, następnie lukrem karmelowym i posypać 1 łyżeczką fleur de sel. Następnie górną warstwą trzecią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
LukierLukier
KarmelKarmel
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
20
Posmaruj karmelem. Okruchy płaszcz ciasto i umieścić ciasto w lodówce na 15 minut do firmy się lukier. Mróz boki i górę pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KarmelKarmel
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
21
Dekoruj posypką fleur de sel.Ciasto będzie przechowywać w wygaszaczu ciasta w temperaturze pokojowej (chłodnej i bez wilgotności) do 3 dni. Jeśli twój pokój nie jest chłodny, umieść ciasto w wygaszaczu ciasta i przechowuj w lodówce do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
22
Wyjąć ciasto z lodówki i pozostawić w temperaturze pokojowej przez co najmniej 2 godziny przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia4
Magazyn