Moje Marynowane Małe Smokies

Moje Marynowane Małe Smokies
Moje marynowane Małe Smokies może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 1289 kalorii, 62g białka, oraz 106g tłuszczu na porcję. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, cebula, nasiona gorczycy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 42 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Lil Smokies, Małe Smokies, oraz Przystawki Lil Smokies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kiełbaski umieścić w rondlu, zalać wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut, szturchając kiełbaski ostrym widelcem, aby uwolnić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Kiełbaski odcedzić i opłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
3
Umieść kiełbaski w szklanym słoiku konserwowym 1-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
4
Wlać biały ocet i wodę do rondla i wymieszać z marynowaną solą, przyprawą do marynowania, ziarnami gorczycy, nasionami selera, nasionami koperku, plastrami cebuli, czosnkiem, czarnym pieprzem i pierścieniami pieprzu bananowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banan Pieprz PierścienieBanan Pieprz Pierścienie
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Ocet Biały DestylowanyOcet Biały Destylowany
Nasiona SeleraNasiona Selera
Koper OgrodowyKoper Ogrodowy
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez 5 minut, często mieszając.
6
Wlać mieszaninę octu na kiełbaski w słoiku; przykryć słoik i przechowywać w lodówce co najmniej 3 dni przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia20
Magazyn