Moje Marynowane Małe Smokies
Moje marynowane Małe Smokies może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 1289 kalorii, 62g białka, oraz 106g tłuszczu na porcję. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, cebula, nasiona gorczycy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 42 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Lil Smokies, Małe Smokies, oraz Przystawki Lil Smokies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kiełbaski umieścić w rondlu, zalać wodą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut, szturchając kiełbaski ostrym widelcem, aby uwolnić tłuszcz.
Kiełbaski odcedzić i opłukać.
Umieść kiełbaski w szklanym słoiku konserwowym 1-quart.
Wlać biały ocet i wodę do rondla i wymieszać z marynowaną solą, przyprawą do marynowania, ziarnami gorczycy, nasionami selera, nasionami koperku, plastrami cebuli, czosnkiem, czarnym pieprzem i pierścieniami pieprzu bananowego.
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować przez 5 minut, często mieszając.
Wlać mieszaninę octu na kiełbaski w słoiku; przykryć słoik i przechowywać w lodówce co najmniej 3 dni przed podaniem.