Moja Ulubiona Zapiekanka Z Zieloną Fasolką
Moja ulubiona zapiekanka z zieloną fasolą może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na przystawki. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 10g białka, oraz 24g tłuszczu. Mieszanka masła, pietruszka z płaskim liściem, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest solidne. Spróbuj Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, Zapiekanka Zielona (Nie fasolowa), oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Roztopić 2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu. Ugotować i wymieszać cebulę, pietruszkę i grzyby w roztopionym maśle, aż cebula będzie przezroczysta, a grzyby będą wydzielać soki, 7 do 10 minut.
Dodać mąkę, sól, pieprz, i sok z cytryny; gotować, aż mąka jest lekko rumiane, 2 do 3 protokół. Wymieszać kwaśną śmietanę do mieszaniny.
Wymieszać fasolkę szparagową w mieszaninie.
Wlać mieszaninę zielonej fasoli do 9-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia.
Posypać ser Cheddar na mieszaninie. Wymieszać krakersy i stopione masło razem w małej misce, aż równomiernie wymieszać; rozprowadzić równomiernie na warstwie sera Cheddar.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bąbelkowo i brązowy, 20 do 30 protokół.