Moja Sola Na Parze I Warzywa
Moja parowana podeszwa i warzywa mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 96g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 639 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $15.85 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać marchew, cukinia, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć świeży piernik można śledzić to danie główne z Piernik Z Owocowym Kompot jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Moja Sola na parze i warzywa, Sola na parze z krewetkami i wieprzowiną, oraz Orzech laskowy Crusted Menemsha Sole z sosem z wina Marsala, szalotka puree ziemniaczane i warzywa dla niemowląt dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 3 łyżki sosu sojowego, wino, cebula w proszku, cukier i imbir w płytkiej patelni; dodaj filety, obracając się, aby dobrze pokryć obie strony.
Odstawić 10 minut; odwróć się raz.W międzyczasie wrzucić marchewkę i cukinię z pozostałym sosem sojowym; wylać nadmiar sosu. Obróć warzywa na 8-calowy Okrągły żaroodporny talerz.
Filety wyjąć z marynaty; rozprowadzić na płasko i posypać 2 łyżkami zielonej cebuli. Zaczynając od cieńszego końca, zwiń filet, jellyroll fashion; ułóż, szew w dół, na warzywach.
Umieść talerz na dużym stojaku na parowiec ustawionym w dużym garnku lub woku wrzącej wody. (Nie pozwól, aby poziom wody dotarł do płyty.) Steam, covered, 12 minut, lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Pozostałą 1 łyżkę zielonej cebuli równomiernie posypać rybą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.