Mock Meatloaf
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 73 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 447 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, ketchup, musztarda, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki, Momma Joe ' s Meatloaf-klopsiki jak mama, oraz Makieta Lasagna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieść duży arkusz folii w standardowej patelni do chleba, wystarczy, aby namiot na górze.
Wymieszać 3/4 szklanki bułki tartej z innymi składnikami.
Dodaj pozostałe 1/4 szklanki bułki tartej na jędrniejsze klopsiki.
Umieścić klopsiki na patelni, dusić górę z dodatkowym ketchupem w razie potrzeby.
Piec przez 1 godzinę i 30 minut, lub do czasu, aż Na zewnątrz jest brązowy, a wewnątrz jest twardy i nie luźne (można to zrobić w godzinę, jeśli masz szczególnie gorący piekarnik lub ciemną patelnię).
Podawać z bitą puree ziemniaczanym i brązowym sosem. Informacje Żywieniowe
30gdieterny Fiber3.50gSugars4.60gProtein12. 40g