Mocha-kubki z kremem orzechowym

Mocha-kubki z kremem orzechowym
Mocha-nut krem kubki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 1142 kalorie, 10g białka, oraz 85 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś płatki kokosowe, mleko kokosowe, bitą polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ciasto Marmurowe Z Orzechami Laskowymi Mocha Z Ganache Z Kwaśną Śmietaną Mocha, Kubki Bezowe Mocha, oraz Kubki Z Truflami Mocha.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. lekko spryskaj tył patelni muffin sprayem do gotowania; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozwiń ciasto. Z 3 1/4-Calowy Okrągły frez (lub 8 uncji ananas puszka z góry i na dole usunięte), wyciąć 6 rund. Uformuj okrągłe z tyłu przygotowanych kubków muffin, aby zrobić kubki deserowe. Nakłuć lekko widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
Piec w nagrzanym piekarniku przez 8 do 10 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjąć z piekarnika; odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podczas gdy kubki deserowe są pieczenia, dodać śmietanę, mleko kokosowe, instant espresso w proszku, i ekstrakt kokosowy do małej miski do mieszania. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Ekstrakt KokosowyEkstrakt Kokosowy
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
6
Posypać pudding błyskawiczny wymieszać na mieszaninie śmietany i z mikserem elektrycznym ręcznym na niskiej prędkości ubijać, aż średnio sztywne dzioby tworzą; o 6 protokół. Złożyć na pół kokosa aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
7
Łyżka mieszanki budyniu do schłodzonych kubków deserowych. Top z dolną bitą polewą i posypać prażonym kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn