Mocha-Chip Cheesecake Bars
Ten przepis służy 48. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kakao do pieczenia, sodę oczyszczoną, staromodny owies i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik Z Chipsami Mocha, Batoniki Do Serników Mocha, oraz Sernik Czekoladowy Mocha.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 350°. Smar dno i boki jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala, ze skróceniem lub sprayem z natryskiem do gotowania. Ubić mąkę, owies, brązowy cukier, masło, 1 łyżeczka kawy (suchej), sól i soda oczyszczona w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, lub wymieszać łyżką, aż kruchy. Naciśnij około 4 filiżanek mieszaniny na patelni; rezerwy pozostałej mieszaniny okruchów.
Beat pozostałe składniki z wyjątkiem chipsów czekoladowych w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. Wymieszać w 1/2 szklanki chipsów czekoladowych.
Rozłożone na skorupie. Wymieszać pozostałe 1/4 szklanki czekolady chipsy do pozostałej mieszaniny okruchów.
Posypać serem śmietankowym; lekko nacisnąć.
Piec 32 do 40 minut lub do środka jest ustawiona i polewa jest jasny złoty brąz. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny do schłodzenia. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 6 rzędów. Przechowywać w lodówce.