Mocha Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 53 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 24. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz masło, cukier puder, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kahlúa brownies z lukrem maślanym kahlúa mocha i soloną karmelową białą czekoladą kahlúa mocha latte, Mocha Brownies, oraz Mocha Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spray 13x9x2-calowa metalowa patelnia do pieczenia z nieprzywierającym sprayem. Linia z woskowanym papierem, rozciągająca się na 2 boki patelni. Papier w sprayu. Czekoladę i masło wymieszać w dużym rondlu na małym ogniu do rozpuszczenia. Chłodny do letniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Patelnia Z Sosem
Piekarnik
2
Za pomocą miksera elektrycznego, beat 2 szklanki cukru, jajka i wanilii w średniej misce, aż puszyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Do Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać mieszaninę czekolady; beat tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
4
Dodać mąkę i kolejne 3 składniki; ubijać aż do wymieszania. Wymieszać z kwaśną śmietaną i orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Mąka Uniwersalna
Orzechy
5
Przenieść ciasto do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Piec, aż tester włożony do środka wyjdzie z wilgotnymi okruchami dołączonymi, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Przenieść patelnię do stojaka; całkowicie schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Pokroić w kwadraty. Wierzch wymieszać z cukrem pudrem.