Miętowy Syrop Cukrowy
Miętowy syrop cukrowy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 98 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka gałązek mięty, cukier, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Truskawkowy Rabarbar Miętowy Syrop Cukrowy, Grillowane Kotlety Jagnięce Z Syropem Cukrowym Sosem Miętowym, oraz Syrop Cukrowy Przyprawiony.
Instrukcje
W średnim rondlu zagotować cukier i wodę. Gotować, często mieszając, 5 minut lub aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia; dodać miętę i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Wlać do szklanego słoika; przykryć i schłodzić 24 godziny.