Miętowy Drobiazg Do Lodów
Przepis Peppermint Ice Cream Trifle jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe opcja dla miłośników Szkockiego jedzenia. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 416 kalorii, 6G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Mieszanka lodów vanillan bez dodatku cukru, czekolada, pizzele i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Miętowy Drobiazg Do Lodów, Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, oraz Lody Awokado.
Instrukcje
W schłodzonej metalowej misce wymieszaj lody, ekstrakt z mięty pieprzowej i barwnik spożywczy. Krem Refreezeice co najmniej 2 godziny lub do 3 dni. Miska Bezpieczna w mikrofalówce, czekolada w mikrofalówce i mleko w 10-sekundowych odstępach, mieszając po każdej przerwie, aż czekolada się rozpuści. SOS Chillchocolate do czasu użycia (do 3 dni); podgrzać w mikrofalówce przez 10 sekund.
Połówkę sosu czekoladowego wlać równomiernie do czterech szklanek o pojemności 5 uncji; do każdej szklanki wlać jedną czwartą lodów; pozostałą połowę sosu czekoladowego polać lodami.
Garnishwith połówki pizzelle i candy laski; służyć.