Miętowe Ciasto Truflowe

Miętowe Ciasto Truflowe
Miętowe ciasto truflowe wymaga z grubsza 8 godzin i 30 minut od początku do końca. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 4G białka, oraz 35 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 120 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ekstraktu z mięty pieprzowej, pół na pół, cukierki z mięty pieprzowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 26%. Spróbuj Miętowe Ciasto Truflowe, Miętowe Ciasto Truflowe, oraz Miętowe Batoniki Truflowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. w średniej misce do mikrofalówki, umieść chipsy czekoladowe, pół na pół i masło. Kuchenka mikrofalowa na wysoki 2 minut do 2 minut 30 sekund lub do stopienia, mieszając raz lub dwa razy. Wymieszaj ekstrakt z mięty pieprzowej. Ubić mikserem elektrycznym lub trzepaczką do dobrze wymieszanego. Przechowywać w lodówce 45 do 60 minut lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Białej żurawinySok Z Białej żurawiny
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Pół Na PółPół Na Pół
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Tymczasem zrób skorupę ciasta zgodnie z zaleceniami na pudełku dla jednej skorupy
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Pieczona skorupa za pomocą 9-calowego szklanego talerza.
4
Piec 9 do 11 minut lub aż złoty kolor. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
W małej misce do mikrofalówki umieścić kawałki białej czekolady i śmietanę do ubijania. Kuchenka mikrofalowa na wysoki 1 minutę 30 sekund lub do gładkiej, mieszając raz lub dwa razy. Przykryć i przechowywać w lodówce 2 godziny lub do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Białej CzekoladyChipsy Z Białej Czekolady
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wlać półsłodką mieszaninę czekolady do schłodzonej upieczonej skorupy. Rezerwa 3 cukierki miętowe. Zmiażdżyć Pozostałe cukierki i posypać wierzchem. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Cukierki MiętoweCukierki Miętowe
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
7
W średniej misce, beat mieszaniny białej czekolady z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż lekkie i puszyste. Nie przesadzaj. Ostrożnie łyżkę i rozprowadzić na czekoladzie. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub do firmy. Tuż przed podaniem udekoruj cukierkami mięty pieprzowej lub świeżą miętą. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki MiętoweCukierki Miętowe
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
świeża Miętaświeża Mięta
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn