Mięta Pieprzowa-Cukierki Z Białej Czekolady
Mięta pieprzowa-cukierki z białej czekolady to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 9 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 463 kalorie, 4G białka, oraz 24g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka cukierków okrągłych i mięty pieprzowej, ekstrakt z mięty pieprzowej, kęsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 75 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peppermint candy Cane and White Chocolate Chip Scones, Mięta Pieprzowa (Candy Cane) Hot Chocolate Mix, oraz Domowe Cukierki Czekoladowe Miętowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Line 3 (9" x 5") patelnie do chleba z uniwersalną folią uszczelniającą( testowaliśmy z uszczelnieniem Press ' N); odstawić. (W razie potrzeby użyj jednorazowych patelni z bochenka ze sklepu spożywczego.)
Umieść cukierki w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Grubo zmiażdżyć cukierki za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta. Odstawić zmiażdżone cukierki, zastrzegając 3 łyżki. osobno do polewy.
Kęsy z białej czekolady w mikrofalówce w dużej misce o mocy 70% przez 1 minutę i 15 sekund. (Kęsy nie będą wyglądały na stopione.) Mieszaj kęsy aż się stopią. Kuchenka mikrofalowa ponownie w odstępach 15 sekund, jeśli to konieczne.
Dodaj ekstrakt z mięty pieprzowej i większą porcję zmiażdżonych cukierków do stopionej czekolady, mieszając, aż do równomiernego rozłożenia.
Szybko rozprowadzić roztopioną białą czekoladę równomiernie na przygotowanych patelniach; posypać reserved 3 łyżkami. cukierki, delikatnie naciskając opuszkami palców.
Odstawić 1 godzinę lub do firmy.
Orzechowe kruche płyty Cukierki: stopić białą czekoladę zgodnie z zaleceniami w przepis powyżej, delikatnie składane w 1 1/2 filiżanki kruszone storebought orzechowe kruche i 1/2 Puchar kremowe masło orzechowe; rozprowadzić równomiernie w przygotowanych patelni Bochenek. Dollop 1 Łyżka. kremowe masło orzechowe na mieszaninie cukierków w każdej patelni bochenka; zawirować nożem.
Posypać 1/2 filiżanki kruszone orzeszki ziemne kruche równomiernie na cukierki w patelniach, naciskając delikatnie opuszkami palców.