Mięta-Cilantro i ryż kokosowy

Mięta-Cilantro i ryż kokosowy
Mięta-kolendra i ryż kokosowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, sól koszerna, bulion drobiowy mniej sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ryż Kokosowo-Kolendrowy, Ryż Kokosowy Cilantro, oraz Mleko kokosowe ryż z kolendrą i limonką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj ryż; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
3
Dodaj cebulę; smażyć 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4
Dodać bulion, mleko, sól i pieprz; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 17 minut lub do momentu wchłonięcia płynu i ryż jest miękki, mieszając raz po 10 minutach. Wymieszać z miętą i kolendrą; przykryć i odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
PieprzPieprz
BulionBulion
MlekoMleko
MiętaMięta
RyżRyż
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia4
Magazyn