Mięta-Cilantro i ryż kokosowy
Mięta-kolendra i ryż kokosowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, sól koszerna, bulion drobiowy mniej sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ryż Kokosowo-Kolendrowy, Ryż Kokosowy Cilantro, oraz Mleko kokosowe ryż z kolendrą i limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj ryż; smażyć 3 protokół.
Dodaj cebulę; smażyć 1 minutę.
Dodać bulion, mleko, sól i pieprz; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 17 minut lub do momentu wchłonięcia płynu i ryż jest miękki, mieszając raz po 10 minutach. Wymieszać z miętą i kolendrą; przykryć i odstawić 5 minut.