Mięso-Lover ' s Pizza Hot Dish
Zapomnij o jedzeniu lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz śródziemnomorskiego jedzenia. Spróbuj zrobić gorące danie z pizzy dla miłośników mięsa w domu. Za 2,31 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 36g białka, 41g tłuszczu i w sumie 695 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś sos do pizzy, cebulę, pepperoni i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 40 minut. Z łyżką wynik 54%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pizza dla miłośników mięsa, Pizza dla miłośników mięsa, oraz Pizza dla miłośników mięsa.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj wołowinę, kiełbasę, cebulę i grzyby na średnim ogniu 10-12 minut lub do momentu, gdy mięso przestanie być różowe, a warzywa miękkie, rozbijając mięso na kruszonki; odcedzić.
Przenieś mieszankę mięsną do natłuszczonego 6-qt. powolna kuchenka. Dodaj sos pomidorowy, sos do pizzy, makaron, wodę, koncentrat pomidorowy, pepperoni i włoską przyprawę. Gotuj pod przykryciem przez 3-4 godziny lub do miękkości makaronu.
Dokładnie wymieszaj; wymieszaj w 1 szklance sera mozzarella i 1 szklance sera cheddar.
Posyp pozostały ser na wierzchu. Gotuj pod przykryciem, 15-20 minut dłużej lub do stopienia sera.
Polecane wino: Sangiovese, Shiraz, Wino Barbera
Wino Sangiovese, Shiraz i Barbera to świetny wybór na pizzę. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, takiego jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Jednym z win, które można spróbować, jest Illuminati Zanna Montepulciano d ' Abruzzo Colline Teramane Riserva. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Illuminati Zanna Montepulciano d ' Abruzzo Colline Teramane Riserva]()
Illuminati Zanna Montepulciano d ' Abruzzo Colline Teramane Riserva
Produkowana tylko w najlepszych rocznikach, Zanna jest wytwarzana z selekcji winogron ze starych winorośli (średnio 45 lat) z jednej winnicy, przeszkolonej pergolą z monitorowaną niską produkcją poprzez zielone zbiory. Zanna ma intensywny rubinowy kolor, zmieniającgarnet z czasem. Na nosie są ślady jeżyny, owoców jagodowych i suszonych kwiatów. Na podniebieniu wino ma świetną konsystencję i miękkie taniny, z eleganckim i długim wykończeniem. Doskonale komponuje się z czerwonym mięsem, dziczyzną, truflami i dojrzałymi serami, zwłaszcza gorgonzolą.