Mięso Lite: gulasz z soczewicy, jarmużu i Chorizo

Mięso Lite: gulasz z soczewicy, jarmużu i Chorizo
Mięso Lite: soczewica, jarmuż i gulasz Chorizo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 440 kalorii, 28g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz toskańską jarmuż, złote ziemniaki yukon, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Meat Lite: Kiełbasa Z Soczewicy Ragout, Meat Lite: Spaghetti z kapustą dusz pomidorowych, oraz Meat Lite: Quinoa Pilaf ze słodkimi ziemniakami, jarmuż i boczek.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju na średnim ogniu i dodać chorizo, mieszając od czasu do czasu, aż tłuszcz się roztopi, a olej wygląda na pomarańczowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Dodać 1 pokrojoną w kostkę cebulę i szalotkę, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula i szalotka zmiękną, o 10 protokół. Przykryć wywarem, dodać liść laurowy i soczewicę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
SoczewicaSoczewica
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
3
Dodać ziemniaki, dodać trochę wody do przykrycia w razie potrzeby, dodać sól i przykryć ponownie. Gotować przez kolejne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
W międzyczasie podgrzać drugą 1 łyżkę oliwy z oliwek nad średnio niską głową na szerokiej patelni i dodać pozostałą cebulę. Gotować, aż cebula zacznie karmelizować, o 20 protokół. Zwiększyć ogień do średniej-wysokiej, dodać jarmuż, ciężka szczypta soli, i gotować, mieszając często, aż kapusta zwiędnie w dół, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
JarmużJarmuż
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Zdjąć kapustę i cebulę z ognia, i rezerwy, aż ziemniaki i soczewica są gotowe do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
SoczewicaSoczewica
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
JarmużJarmuż
6
Jarmuż połączyć z soczewicą i ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
SoczewicaSoczewica
JarmużJarmuż
7
Dobrze wymieszać.
8
Podawać z włoskim chlebem i podawać Ogolone Romano przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
I Pomarańczowym PieprzemI Pomarańczowym Pieprzem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia79
Magazyn