Mięso Lite: soczewica, jarmuż i gulasz Chorizo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 440 kalorii, 28g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz toskańską jarmuż, złote ziemniaki yukon, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Meat Lite: Kiełbasa Z Soczewicy Ragout, Meat Lite: Spaghetti z kapustą dusz pomidorowych, oraz Meat Lite: Quinoa Pilaf ze słodkimi ziemniakami, jarmuż i boczek.
Instrukcje
1
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju na średnim ogniu i dodać chorizo, mieszając od czasu do czasu, aż tłuszcz się roztopi, a olej wygląda na pomarańczowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Dodać 1 pokrojoną w kostkę cebulę i szalotkę, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula i szalotka zmiękną, o 10 protokół. Przykryć wywarem, dodać liść laurowy i soczewicę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Soczewica
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
3
Dodać ziemniaki, dodać trochę wody do przykrycia w razie potrzeby, dodać sól i przykryć ponownie. Gotować przez kolejne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
W międzyczasie podgrzać drugą 1 łyżkę oliwy z oliwek nad średnio niską głową na szerokiej patelni i dodać pozostałą cebulę. Gotować, aż cebula zacznie karmelizować, o 20 protokół. Zwiększyć ogień do średniej-wysokiej, dodać jarmuż, ciężka szczypta soli, i gotować, mieszając często, aż kapusta zwiędnie w dół, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Jarmuż
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Zdjąć kapustę i cebulę z ognia, i rezerwy, aż ziemniaki i soczewica są gotowe do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Soczewica
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Jarmuż
6
Jarmuż połączyć z soczewicą i ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Soczewica
Jarmuż
7
Dobrze wymieszać.
8
Podawać z włoskim chlebem i podawać Ogolone Romano przy stole.