Mięso Lite: soczewica, jarmuż i gulasz Chorizo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 440 kalorii, 28g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz toskańską jarmuż, złote ziemniaki yukon, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Meat Lite: Kiełbasa Z Soczewicy Ragout, Meat Lite: Spaghetti z kapustą dusz pomidorowych, oraz Meat Lite: Quinoa Pilaf ze słodkimi ziemniakami, jarmuż i boczek.
Instrukcje
1
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju na średnim ogniu i dodać chorizo, mieszając od czasu do czasu, aż tłuszcz się roztopi, a olej wygląda na pomarańczowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, Podzielony
3 Paluszki Precelkowe
Cienki-
2
Dodać 1 pokrojoną w kostkę cebulę i szalotkę, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula i szalotka zmiękną, o 10 protokół. Przykryć wywarem, dodać liść laurowy i soczewicę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Dodać ziemniaki, dodać trochę wody do przykrycia w razie potrzeby, dodać sól i przykryć ponownie. Gotować przez kolejne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
W międzyczasie podgrzać drugą 1 łyżkę oliwy z oliwek nad średnio niską głową na szerokiej patelni i dodać pozostałą cebulę. Gotować, aż cebula zacznie karmelizować, o 20 protokół. Zwiększyć ogień do średniej-wysokiej, dodać jarmuż, ciężka szczypta soli, i gotować, mieszając często, aż kapusta zwiędnie w dół, o 5 protokół.