Mięsne pełnoziarniste nachos
Mięsne pełnoziarniste nachos to bezglutenowa przystawka. Za 1,08 USD za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 porcji. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 11 g białka i 17 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga fasolki po bretońsku, cebuli, salsy i papryki. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 38% wyniku, co nie jest aż tak niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Ball Park Nachos z „Ultimate Nachos, Patelnia śniadaniowa z nachosami z „Ultimate Nachos i Ball Park Nachos z „Ultimate Nachos”.
Instrukcje
Rozdrobnij wołowinę i chorizo na dużej patelni; dodać pieprz i cebulę. Gotuj na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ. Wymieszaj fasolę, salsę i sos barbecue; przegrzać.
Do maczania używaj chipsów przekąskowych.
Podawać z sałatą, pomidorami i zieloną cebulką według uznania.
Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, wino musujące i Riesling to moje ulubione nachosy. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Argyle Reserve Pinot Noir z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Rezerwat Argyle Pinot Noir]()
Rezerwat Argyle Pinot Noir
Dolina Willamette jest najbardziej znana z bogatego Pinot Noir i jest to jedna z największych i najbogatszych w historii Argyle! Weź kolor i zapach róży gwinejskiej, dodaj owocowe aromaty czarnej wiśni i jagody marionowej z przyprawowymi aromatami toczonej ziemi i ciemnego kakao, a po prostu zaczniesz zbliżać się do złożoności tego wina. „Dojrzałe i obfite, z charakterystycznymi nutami fiołków i płatków róż do posmaków wiśni i przypraw, utrzymujące się z delikatną konsystencją. Potrzebuje czasu, aby się osadzić. Dwadzieścia procent wina będzie butelkowane pod zakrętką. Wino butelkowane pod zakrętką uzyskało 92 punkty punktów. Najlepszy w latach 2007-2012.” – Wine Spectator