Miód Musztarda Polędwica Wieprzowa
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Miód musztarda Polędwica wieprzowa może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 18g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oleju roślinnego, czosnku, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Miód Musztarda Polędwica Wieprzowa, Miód Musztarda Polędwica Wieprzowa, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem miodowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. linia 15x10x1-calowy patelni z folią; umieścić polędwicy wieprzowej na patelni. W małej misce, wymieszać pozostałe składniki; szczotka na polędwicy wieprzowej.
Piec 25 do 30 minut lub aż wieprzowina ma lekki rumieniec różowy w środku i termometr do mięsa wstawiony w środku czyta 71°.
Pokroić po przekątnej na plasterki.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Menage Trois Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Menage a Trois Malbec]()
Menage a Trois Malbec
Nieodparta mieszanka jeżyn, jagód, ciemnych wiśni i odrobiny przypraw. Dzięki miękkim, okrągłym taninom i aksamitnemu wykończeniu to wino jest uosobieniem pasji.Idealne połączenie z grillowaną wieprzowiną, wędzonym łososiem i makaronem z sosem pesto.