Miód Dijon Musztarda Schab
Miód Dijon musztarda Schab może być tylko danie główne szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje $3.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz świeżo liście estragonu, sól i świeżo popękany pieprz, musztarda dijon i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Miód musztarda wolnoopadająca schab i ryż, Schab pieczony ziołowo-czosnkowy z sosem miodowo-musztardowym, oraz Schab Jagnięcy, Sos Musztardowo-Pieprzowy Dijon I Zapiekanka Kumara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Schab doprawić solą i pieprzem.
W małej misce wymieszać ocet, musztardę i zioła razem. Sos musztardowy do wieprzowiny.
W dużej, żaroodpornej patelni saute na średnim ogniu ogrzać olej roślinny. Polędwicę wieprzową przesmarować ze wszystkich stron.
Posmaruj sosem musztardowym i piecz w nagrzanym piekarniku, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 145 Stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, około 20 minut.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw na 15 minut przed krojeniem i podaniem.