Miód czosnek sos BBQ II
Przepis miód czosnek BBQ sos II jest gotowy w około 1 godzinę i 20 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Ten przepis służy 4. 32 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, mielony pieprz, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubi ten sos. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Spróbuj Domowy wegański sos BBQ, Kotlety wieprzowe w sosie miodowo-czosnkowym, oraz Pijane szparagi w sosie miodowo-czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu na średnim ogniu, wymieszać ketchup, czosnek, 1 szklanka wody, ostry sos, miód, melasa, brązowy cukier, sos Worcestershire, sos sojowy, sól, przyprawa Cajun, papryka, pieprz czerwony, pieprz biały i pieprz czarny. Pozostawić mieszaninę na wolnym ogniu około 30 minut.
W małej misce rozpuścić skrobię kukurydzianą w 1 łyżce wody. Dostosuj ilość wody w razie potrzeby, aby całkowicie rozpuścić skrobię kukurydzianą. Wymieszać z sosem. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu około 15 minut.
Masło wymieszać z sosem. Dalej gotować mieszaninę około 15 więcej minut, lub aż masło stopi się i sos zaczął gęstnieć.
Podawać na mięsach przygotowanych według życzenia.