Mississippi Mud Pie
Przepis Mississippi Mud Pie może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 3 godziny i 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Ten przepis służy 30. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mleko, cukier puder, donice pekan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Mississippi Mud Pie, Mississippi Mud Pie, oraz Mississippi Mud Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Wymieszać okruchy opłatka, orzechy i masło; naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowy talerz pie.
W średniej misce z mikserem ubić serek śmietankowy i cukier, aż do dobrze wymieszanego. Delikatnie wymieszać w 1 szklance chłodnego Bata; rozprowadzić na dnie skorupy. Ubić budyń wymieszać i mleko z trzepaczką 2 min.; łyżka na warstwę twarogu.
Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do firmy. Na wierzchu pozostały chłodny bicz tuż przed podaniem.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.
![Bully Hill Vineyards Dry Riesling]()
Bully Hill Vineyards Dry Riesling