Mississippi Mud Cake
Mississippi Mud Cake może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 491 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 141 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś półsłodki Baton do pieczenia czekolady, masło, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Mississippi Mud Cake, Mississippi Mud Cake, oraz Mississippi Mud Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na ciasto: Rozgrzej piekarnik do 350°.
Orzechy pekan umieścić w jednej warstwie na płytkiej patelni.
Piec 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące.
Kuchenka mikrofalowa 1 szklanka masła i czekolady w dużej szklanej misce bezpiecznych w kuchence mikrofalowej W Wysokiej 1 minutę, mieszając w odstępach 30 sekund.
Cukier i 5 kolejnych składników ubić na masę czekoladową.
Wlać ciasto do natłuszczonej galaretki 15 x 10 cali.
Piec w temperaturze 350° przez 20 minut.
Wyjąć z piekarnika, i posypać równomiernie miniaturowe pianki; piec 8 do 10 więcej minut lub aż złoty kolor.
Ciepłe ciasto skropić polewą czekoladową i równomiernie posypać tostami z orzechów pekan.
Na lukier: rozpuścić masło w rondlu na średnim ogniu.
Ubić mleko i kakao i doprowadzić mieszaninę do wrzenia, stale ubijając.
Zdjąć z ognia. Stopniowo dodawać cukier puder, mieszając, aż będzie gładki; wymieszać wanilią. Zużyć natychmiast.