Miso-zupa jarzynowa to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 37 kalorii. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka szpinaku dziecko, marchew, kukurydza, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Jarzynowa Miso, Warzywna Zupa Miso, oraz Zupa Jarzynowa Miso dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku, doprowadzić bulion na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Wyjąć 1/2 szklanki do małej miski i ubić w miso aż do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
3
Dodaj marchew, grzyby i kukurydzę do garnka i gotuj, mieszając od czasu do czasu, przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Marchew
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Dodać groszek śnieżny, szpinak i szalotki; gotować przez 1 minutę. Zamieszać w mieszaninie miso. Gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, obniżając ciepło, jeśli to konieczne, aby zapobiec zagotowaniu. Wymieszać w tofu i gotować do ogrzania przez, o 1 minutę. Chochla do misek i podawać.