Miso Glazed Black Cod

Miso Glazed Black Cod
Miso Glazed Black Cod może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 844 kalorii, 130g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 12,04 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mirinu, brązowego cukru, sake i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Miso Glazed Black Cod, Grillowany Miso-glazurowany dorsz Czarny, oraz Miso-glazurowany dorsz czarny w bulionie kokosowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 F. wyłożyć grubą blachę do pieczenia folią. Lekko nasmaruj folię i umieść filety na środku. Włącz ustawienie piekarnika do pieczenia i gotować około 4 cali od źródła ciepła, aż glazura jest bąbelkowy i rumiane w miejscach, o 6 protokół.Przełącz ustawienie piekarnika na piec, na 425 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Umieść blachę do pieczenia w dolnej trzeciej części piekarnika i piec przez 8 do 10 więcej minut, lub aż ryby płatki łatwo. (Płatki będą duże sekcje.) W międzyczasie gotuj pozostałą marynatę w rondlu przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Podawać natychmiast, z kilkoma kroplami gotowanej marynaty na boku, w razie potrzeby. Składniki na 4 porcje.przepis dostosowany z dallasnews.com
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte

Składniki

8caleW szklanym naczyniu do pieczenia an-square ubij razem miso, sake, mirin, brązowy cukier, wodę i ocet ryżowy. Dodaj filety i obróć do płaszcza. Odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowejW szklanym naczyniu do pieczenia an-square ubij razem miso, sake, mirin, brązowy cukier, wodę i ocet ryżowy. Dodaj filety i obróć do płaszcza. Odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej3(zima)dietetyczna soda kremowadietetyczna soda kremowa3(zima)dietetyczna soda kremowadietetyczna soda kremowa4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMiso Glazed Black CodMiso Glazed Black Cod4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyDorsz czarny to łuszcząca się, maślana biała ryba, która w rzeczywistości nie jest dorszem. To naprawdę nazywa się Sablefish, ale jest również znany jako ButterfishDorsz czarny to łuszcząca się, maślana biała ryba, która w rzeczywistości nie jest dorszem. To naprawdę nazywa się Sablefish, ale jest również znany jako Butterfish680Orzechy dowolne (posiekane)dorsz czarny/szabla (lub halibut)dorsz czarny/szabla (lub halibut)680Orzechy dowolne (posiekane)dorsz czarny/szabla (lub halibut)dorsz czarny/szabla (lub halibut)3(zima)6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych3(zima)6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ocet ryżowyocet ryżowy1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ocet ryżowyocet ryżowy596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisucha sakesucha sake2(zima)makaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 calimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 cali1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibiałe misobiałe miso1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniaBiałe miso, sake i mirin (wino ryżowe) można znaleźć w Whole Foods, rynkach azjatyckich i specjalistycznych sklepach spożywczychBiałe miso, sake i mirin (wino ryżowe) można znaleźć w Whole Foods, rynkach azjatyckich i specjalistycznych sklepach spożywczych425arkuszePrzełącz ustawienie piekarnika do pieczenia, na 425 F. Umieść blachę do pieczenia w dolnej trzeciej części piekarnika i piec przez 8 do 10 więcej minut, lub aż ryby płatki łatwo. (Płatki będą duże sekcje.)Przełącz ustawienie piekarnika do pieczenia, na 425 F. Umieść blachę do pieczenia w dolnej trzeciej części piekarnika i piec przez 8 do 10 więcej minut, lub aż ryby płatki łatwo. (Płatki będą duże sekcje.)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn