Miso Duszona Makaron Z Pikantną Sałatką Musztardową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj duszonego Mackeral Miso z pikantną sałatką musztardową. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 671 kalorii, 67g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 8,83 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz seler, sól koszerna, długość imbiru i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Norecipes ma 10 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Duszona Sałatka z karczocha z winegretem cytrynowo-musztardowym, Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym, oraz Miso-Masło Duszona Rzepa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W szybkowarze zagotuj mirin i sake wraz z imbirem, szalotką i czosnkiem. Gotować przez 2 minuty, aby spalić alkohol.
Dodaj wodę i miso i wymieszaj, aby rozpuścić miso.
Dodaj makrelę, a następnie zamknij i zamknij pokrywę. Jeśli Szybkowar ma ustawienia, ustaw go na najwyższe ciśnienie. Doprowadzić szybkowar do ciśnienia na średnim wysokim ogniu, a następnie zmniejszyć ciepło tak nisko, jak to możliwe, utrzymując ciśnienie i gotować przez 45 minut. Jeśli nie masz szybkowaru, możesz gotować na wolnym ogniu w garnku z pokrywką przez około 2 i pół godziny.Podczas gotowania makreli użyj mandoliny pokroić cebulę i seler bardzo cienki, a następnie umieścić je w dużej misce z lodowatą wodą. Zmieniaj wodę 2 razy co 20 minut (w sumie przez 1 godzinę moczyć). Będzie to podjąć ostrą krawędź off zarówno seler i cebula, a także sprawi, że warzywa bardziej chrupiące.
Ocet, musztardę, cukier i sól ubić w małej misce, aby przygotować sos.Po zakończeniu makreli postępuj zgodnie ze wskazówkami szybkowaru, aby uwolnić parę. Kości powinny być wystarczająco miękkie, aby jeść. Jeśli nie, w razie potrzeby możesz dodać więcej wody, ponownie przykleić pokrywkę i nadal gotować kolejne 10-15 minut.
Cebulę i seler odsączyć i użyć papieru lub szpachlówki sałatkowej, aby usunąć z nich jak najwięcej wody.
Wlać sos musztardowy, a następnie wrzucić do herbu. Aby służyć, po prostu odłożyć łóżko z sałatką, a na wierzchu duszone makrele i podawać z boku ryżu.