Miso Duszona Makaron Z Pikantną Sałatką Musztardową

Miso Duszona Makaron Z Pikantną Sałatką Musztardową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj duszonego Mackeral Miso z pikantną sałatką musztardową. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 671 kalorii, 67g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 8,83 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz seler, sól koszerna, długość imbiru i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Norecipes ma 10 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Duszona Sałatka z karczocha z winegretem cytrynowo-musztardowym, Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym, oraz Miso-Masło Duszona Rzepa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W szybkowarze zagotuj mirin i sake wraz z imbirem, szalotką i czosnkiem. Gotować przez 2 minuty, aby spalić alkohol.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
AlkoholAlkohol
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
2
Dodaj wodę i miso i wymieszaj, aby rozpuścić miso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
MisoMiso
3
Dodaj makrelę, a następnie zamknij i zamknij pokrywę. Jeśli Szybkowar ma ustawienia, ustaw go na najwyższe ciśnienie. Doprowadzić szybkowar do ciśnienia na średnim wysokim ogniu, a następnie zmniejszyć ciepło tak nisko, jak to możliwe, utrzymując ciśnienie i gotować przez 45 minut. Jeśli nie masz szybkowaru, możesz gotować na wolnym ogniu w garnku z pokrywką przez około 2 i pół godziny.Podczas gotowania makreli użyj mandoliny pokroić cebulę i seler bardzo cienki, a następnie umieścić je w dużej misce z lodowatą wodą. Zmieniaj wodę 2 razy co 20 minut (w sumie przez 1 godzinę moczyć). Będzie to podjąć ostrą krawędź off zarówno seler i cebula, a także sprawi, że warzywa bardziej chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
MakrelaMakrela
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
MandolinaMandolina
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Ocet, musztardę, cukier i sól ubić w małej misce, aby przygotować sos.Po zakończeniu makreli postępuj zgodnie ze wskazówkami szybkowaru, aby uwolnić parę. Kości powinny być wystarczająco miękkie, aby jeść. Jeśli nie, w razie potrzeby możesz dodać więcej wody, ponownie przykleić pokrywkę i nadal gotować kolejne 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakrelaMakrela
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Cebulę i seler odsączyć i użyć papieru lub szpachlówki sałatkowej, aby usunąć z nich jak najwięcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Salad SpinnerSalad Spinner
6
Wlać sos musztardowy, a następnie wrzucić do herbu. Aby służyć, po prostu odłożyć łóżko z sałatką, a na wierzchu duszone makrele i podawać z boku ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakrelaMakrela
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 22 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia49
Magazyn