Miska Do Precli Margarita
Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Jeśli 27 centów za porcję spada w budżecie, Margarita Precel miska może być spektakularny bezmleczne przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Mieszanka wody, soku z limonki, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Mrożone ciasto z Margaritą z Mango z skórką z precla, Pizza Precel Rolls / Super Bowl # SundaySupper, oraz BBQ Margarita kurczak Tostadas ze słodkim Jalapeno Margarita Salsa.
Instrukcje
Wymieszać wrzącą wodę do suchej mieszanki żelatyny w dużej misce co najmniej 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia żelatyny.
Dodaj tyle lodu do zimnej wody, aby zmierzyć 1-1 / 2 szklanki.
Dodać do żelatyny wraz z sokiem z limonki; mieszać aż lekko zgęstnieje.
Usunąć nierozpuszczony lód. Przechowywać w lodówce 10 min. lub do zgęstnienia (łyżka przeciągnięta przez liście).
Posypać 1 szklankę rozgniecionych precli na dno 1-1 / 2-qt. miska do serwowania; odstawić.
Usunąć połowę żelatyny; odstawić.
Połowę ubitej polewy dodać do pozostałej żelatyny; wymieszać trzepaczką do wymieszania. Łyżka do precli w misce. Przechowywać w lodówce od 5 do 10 min. lub do momentu ustawienia, ale nie twardego (żelatyna powinna przyklejać się do palca po dotknięciu).
Łyżka pozostałej żelatyny na kremowej warstwie. Przechowywać w lodówce 3 godziny lub do firmy. Wierzch z pozostałą bitą polewą i pozostałą 1 szklanką zmiażdżonych precli tuż przed podaniem.