Miseczki z ciasta Brie i wiśniami

Miseczki z ciasta Brie i wiśniami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Brie i wiśniowe kubki ciasto spróbować. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 17 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ser brie, pekany, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Miseczki Z Ciasta Brie I Wiśniami, Filiżanki Do Ciasta Brie Cherry, oraz Brie i karmelizowane szalotki ciasto francuskie tarta Brie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 375°. Spray 36 miniaturowych kubków muffin, 1 3 / 4x1 cala, z sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój ciasto na 36 (1 1/2 cala) kwadratów. Lekko naciśnij każdy kwadrat w kubku muffin; naciśnij centrum palcem.
3
Piec 10 minut. Centrum Prasowe z uchwytem drewnianej łyżki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
PiekarnikPiekarnik
4
Piec 6 do 8 minut dłużej lub do złotego koloru. Natychmiast naciśnij ponownie w centrum. Napełnij każdą z nich około 1/2 łyżeczki konfitury. Top z kawałkiem sera, pekan i szczypiorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
SerSer
SzczypiorekSzczypiorek
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Piec 3 do 5 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn