Miodowo-Migdałowy Francuski Warkocz

Miodowo-Migdałowy Francuski Warkocz
Miodowo-migdałowy francuski warkocz może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 20 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Jeśli masz pod ręką wodę, miód, mielony imbir i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Spróbuj Masło Orzechowe, Banan I Miód Nadziewane Migdałami Tosty Francuskie, Warkocz Migdałowo Cynamonowy, oraz Warkocz Cynamonowo-Migdałowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozwiń ciasto; pokroić na 3 równe kawałki. Uformuj każdą część w linę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
2
Umieść liny na blasze do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania; (nie rozciągać). Liny oplotowe; szczypać luźne końce do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Połącz miód, wodę i imbir, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
MiódMiód
WodaWoda
4
Szczotka plecione ciasto z połową mieszanki miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
MiódMiód
5
Piec warkocz w 350 przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika; umyć pozostałą mieszaniną miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
8
Piec 10 dodatkowych minut lub aż Bochenek brzmi puste po dotknięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Natychmiast wyjąć z blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
10
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W38 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn