Miodowo-Migdałowy Francuski Warkocz
Miodowo-migdałowy francuski warkocz może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 20 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Jeśli masz pod ręką wodę, miód, mielony imbir i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Spróbuj Masło Orzechowe, Banan I Miód Nadziewane Migdałami Tosty Francuskie, Warkocz Migdałowo Cynamonowy, oraz Warkocz Cynamonowo-Migdałowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwiń ciasto; pokroić na 3 równe kawałki. Uformuj każdą część w linę.
Umieść liny na blasze do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania; (nie rozciągać). Liny oplotowe; szczypać luźne końce do uszczelnienia.
Połącz miód, wodę i imbir, dobrze mieszając.
Szczotka plecione ciasto z połową mieszanki miodu.
Piec warkocz w 350 przez 20 minut.
Wyjąć z piekarnika; umyć pozostałą mieszaniną miodu.
Piec 10 dodatkowych minut lub aż Bochenek brzmi puste po dotknięciu.
Natychmiast wyjąć z blachy do pieczenia.