Miodowe gruszki w cieście francuskim

Miodowe gruszki w cieście francuskim
Miodowe gruszki w cieście francuskim to bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,91 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 1101 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz laski cynamonu, wodę, gruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Miodowe Gruszki W Cieście Francuskim, Gruszki w cieście francuskim (feuilleté De Poires), oraz Gruszki przyprawione Ouzo zawinięte w ciasto francuskie podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gruszki rdzeniowe od dołu, pozostawiając łodygi nienaruszone. Gruszki obrać; pokroić 1/4 cala. od dołu każdego do poziomu, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
2
W dużym rondlu połączyć wodę, cukier, miód, połówki cytryny, cynamon i goździki. Podzielić wanilię i zeskrobać nasiona; dodać fasolę i nasiona do mieszanki cukru. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gruszki umieścić na ich bokach w rondlu i kłusować, odkryte, przez 18-22 minut lub do momentu, gdy gruszki będą prawie miękkie, od czasu do czasu zalewając cieczą kłusowniczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Gruszki usunąć łyżką szczelinową; lekko ostudzić. Odcedzić i odstawić 1-1 / 2 szklanki płynu kłusowniczego; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Ciasto francuskie rozłożyć na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
5
Pokroić w 1/2 cala.- szerokie paski. Zaczynając od dołu gruszki, owiń pasek ciasta wokół gruszki, dodając dodatkowe paski, aż gruszka zostanie całkowicie owinięta w ciasto. Powtórz z pozostałymi gruszkami i ciastem francuskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
6
Przenieś do pergaminowej 15-calowej. x 10 po. x 1-in. patelnia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Piec w temperaturze 400° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
W międzyczasie doprowadzić zarezerwowany płyn kłusowniczy do wrzenia; gotować, aż ciecz będzie gęsta i syropowata, około 10-15 minut.
9
Na talerzach deserowych umieścić gruszki i skropić syropem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
10
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn