Przepis Mint Chocolate Chip Cupcakes może zaspokoić Amerykański pragnienie w okolicy 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka śmietany do ubijania, papierowe kubki do pieczenia, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes, Mint Chocolate Chip Cupcakes, oraz Mint Chocolate Chip Cupcakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz kakao i 2 szklanki wrzącej wody w dużej żaroodpornej misce, mieszając do wymieszania i gładkiej; całkowicie ostudzić. Masło ubić mikserem, aż będzie kremowe; stopniowo dodawać cukier, ubijając aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Kakao W Proszku
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
4
Mąkę połączyć z 3 kolejnymi składnikami; dodać do mieszanki masła na przemian z mieszanką kakaową, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z ekstraktem z czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Czekolady
Masło
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
5
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 2 (12-cup) patelnie na muffinki i pokryj sprayem do gotowania; łyżka ciasto do filiżanek, wypełniając dwie trzecie pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
6
Piec przez 12 do 15 minut. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Aby przygotować ganache, gotuj krem w ciężkim rondlu nonaluminum na średnim ogniu, często mieszając, aż zacznie się para (nie gotować); usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Czekoladę umieścić w szklanej misce. Powoli dodawać gorącą śmietanę do czekolady, ubijając trzepaczką, aż czekolada się rozpuści i dobrze wymieszać. Mieszanina zagęszcza się w miarę schładzania. Sprawia, że około 2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Wypełnij każdą babeczkę czekoladowym Ganache. Aby wypełnić babeczki, włóż koniec drewnianej łyżki lub kołka do środka babeczki, aby zrobić dziurę. Wypełnij plastikową torbę z zamkiem błyskawicznym nadzieniem lub lukrem. Użyj nożyczek lub nożyc kuchennych, aby przeciąć około 1/4 cala z jednego rogu torby; włóż torbę do otworu w babeczce. Ściśnij delikatnie, aż nadzienie znajdzie się na wierzchu każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Babeczki
Lukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
Nożyczki Kuchenne
10
Aby przygotować lukier, pokonać pierwsze 5 składników na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając z małą prędkością aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością 2 minuty lub aż kremowy. Sprawia, że 3 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Lukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
11
Każdą babeczkę zamrozić polewą miętową. Na wierzch każdej polać pokruszonymi miętówkami czekoladowymi.