Miniaturowe Tartaletki Cebulowe

Miniaturowe Tartaletki Cebulowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj miniaturowych Tartlets cebulowych. Ten przepis służy 36 i kosztuje $1.22 za porcję. Jedna porcja zawiera 654 kalorie, 9g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś arkusz ciasta francuskiego, pieprz, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Miniaturowe tartaletki z orzechami włoskimi, Brie i salsą winogronową, Tartaletki Z Dżemem Cebulowym, oraz Tartaletki Cebulowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwałkuj ciasto francuskie na lekko posypanej mąką powierzchni w kwadrat 12 1/2 cala, a następnie przyciąć krawędzie, aby utworzyć kwadrat 12 cali. Prześcieradło z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
RolkaRolka
3
Pokroić w 36 (2-calowe) kwadraty i przenieść do 2 masłem duże blachy do pieczenia, układając około 2 cale od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec w górnej i dolnej części piekarnika, przełączanie pozycji patelni w połowie pieczenia, aż nadmuchane i złoty, 12 do 15 minut w sumie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieść kwadraty do stojaka i ostudzić, aż tylko ciepłe.
6
Podczas pieczenia ciasta, ciepła 2 łyżki oleju w patelni 12-calowy nonstick na umiarkowanym ogniu, aż gorące, ale nie palenie, następnie gotować cebulę z solą i pieprzem, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor brązowy, 15 do 20 protokół. Wymieszać z anchois (do smaku) i 1 łyżeczką tymianku i ogrzać, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SardeleSardele
CebulaCebula
TymianekTymianek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Lekko posmarować wierzchy placków z pozostałą łyżką oleju. Zrób małe wgłębienie w środku każdego kwadratu palcem, a następnie top każdy z 1 mieszanką łyżeczki cebuli i kilka kawałków oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
OliwkiOliwki
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Posypać kwadraty pozostałą łyżeczką tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
1
* Placki cukiernicze można piec 1 dzień wcześniej, całkowicie schłodzić i przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej. Podgrzać w piekarniku 177° 6 minut przed polewaniem. * Mieszankę cebuli można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć. Podgrzać na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż do ogrzania przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn