Mini Sausage Meatball Minestra
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Mini Sausage Meatball Minestran. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1192 kalorii, 61g białka, oraz 64G tłuszczu każdy. Na 4,83 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz do 4 ząbki czosnku, oliwa z oliwek, krótki makaron, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mini Meatball Minestra, Mini Meatball Minestra (Rachael Ray), oraz Mini Meatball sliders dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na dużej patelni na średnim ogniu.
Zawiń kiełbasę w klopsiki wielkości orzecha włoskiego. Upuść je na patelni i brązowy ze wszystkich stron, a następnie usuń je na talerz.
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w dużym garnku na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę i czosnek przez 5 minut, następnie dodać eskarole i doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową, do smaku. Gotuj, aż escarole zwiędnie.
Dodać fasolę i gotować do ogrzania przez. Wymieszać bulion i doprowadzić do wrzenia, następnie dodać makaron i gotować do al dente.
Powrót klopsiki z powrotem do garnka na ostatnie 4 minuty gotowania. Wyreguluj przyprawy i chochle do misek do serwowania. Każdą porcję mocno posypać serem i podawać z chrupiącym chlebem do mycia.